biodrissa-quadrat Biodrissa Ens vam incorporar a Bioconsum a finals del 2021, engrescats per tot el projecte que hi al darrere, per rebre assessorament i millorar en la gestió i optimització de les nostres botigues. Ens sentim molt recolzats. Hi ha una sinergia molt bona entre tota la comunitat de Bioconsum, cosa que s’agraeix molt.
toteko TotEko Bioconsum és un conglomerat de botigues enganxades a diferents velocitats i molt diverses. Bioconsum s’ha anat perfeccionant en el temps i ara mateix considerem que ofereix un servei excel·lent. Per a nosaltres Bioconsum vol dir estar units.
cuidat-xarxa-bioconsum-quadrat Cuida’t – Xarxa de Botigues Bioconsum El nostre balanç de formar part de Xarxa de Botigues Bioconsum és molt positiu, no ens trobem sols dins d’un mercat que avui dia és molt competitiu. Com a grup l’acompanyament és total, tant pel que fa als consells sobre productes específics, com de la gestió de la botiga, i molt més. És com tenir eines per poder conduir un Fórmula 1 i poder diferenciar-nos de la competència.
farigola La Farigola De Bioconsum principalment valoro la Plataforma, la millora constant en la incorporació de nous productes i el fet de tenir marca pròpia. També és important tenir promocions específiques pel grup i les ofertes centralitzades que em faciliten molt la feina.
molsa-tot-bio Molsa Tot Bio Formar part de Bioconsum i de la Cooperativa Molsa només té avantatges. A banda dels molts serveis que Bioconsum ofereix, destacaria el tracte humà i proper de les persones que en formen part. A més, destacaria la importància d'entendre que com més apostes pel grup més beneficiós és per a tots els que en formem part. És per això que també formem part de Molsa, on la cooperació entre botigues és encara més gran.
Servei d'ocupació de catalunya

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Financiat per la Unió Europea
Generalitat de Catalunya
Next generation Catalunya