Paco Patricia i Mar Api Vida Asociat a Bioconsum des de 2004 Al principi érem una botiga d’herbolari amb les limitacions pròpies de la nostra zona d'influència. Entrar a Bioconsum ens ha permès accedir a més proveïdors, a la seva marca pròpia, a noves marques i a descomptes més bons. Hem pogut oferir preus millors i, per tant, arribar a més usuaris i fidelitzar-los.
Valorem molt el fet de poder accedir permanentment a les seves dades i mantenir sempre contacte directe amb la central.
Yolanda, Llàtzer i Eva Ceres Natural Associats a Bioconsum des del 2013 Nosaltres fa poc que hem arribat al sector i a Bioconsum, vam obrir Ceres Natural a finals del 2012. De seguida ens va engrescar la idea d'ajuntar-se amb altres botigues per poder posar en comú experiències i planificar conjuntament, compres, estratègies i la possibilitat d'oferir nous productes de qualitat en exclusiva; a part de gaudir de l'eficaç assessorament que ens ofereixen des de la Central en la gestió del dia a dia de la botiga. Creiem, que fer possible que l'alimentació ecològica arribi al màxim de gent possible, és més fàcil si unim esforços, cadascun des de la seva visió i perspectiva, per facilitar l'accés a la que creiem que és la principal font de salut.
Anna i Joan Bisbal Natura Associats a Bioconsum des del 2003 Formem part de Bioconsum des de l'any 2003, amb aquesta unió sempre ens hem sentit molt recolzats. El sol fet de poder compartir experiències et dona una visió molt més amplia del nostre sector. És de gran ajuda perquè molts de nosaltres som petits empresaris.
Aquets anys hem anat creixent i Bioconsum ha sigut l'eina que hem utilitzat per poder assolir-ho. Tots junts tenim molta més força. D’això es tracte aquest vincle: millors tractes comercials, millor assessorament i millors serveis. Personalment la nostra experiència sempre ha sigut positiva, i tots aquets serveis ens han servit per millorar el nostre negoci.
Joan Sánchez MOLSA Biosí Associat a Bioconsum des del 1998 El meu petit negoci ha crescut sempre de la mà del grup, primer només amb millores a les compres i en els últims anys també amb serveis. Pel meu negoci és bàsic el suport que m’ofereix Bioconsum.
A nivell personal, Bioconsum fa que no em senti sol, sempre hi ha algú que té el teus mateixos problemes i junts és més fàcil afrontar-los.
Amb altres companys associats a Bioconsum hem desenvolupat junts una botiga. Aquest és un projecte que mai hauria fet sol.
Chus Gram Associada a Bioconsum des del 2007 Per als professionals que ens dediquem al comerç, és molt important no sentir-nos sols i saber que d'alguna manera comptem amb un suport per a les nostres accions del dia a dia. Des de sempre amb Bioconsum a més de poder accedir a les marques pròpies, l'assessorament amb els proveïdors, les campanyes, etc, sé que puc comptar amb ells en tot moment per resoldre qualsevol dubte o imprevist
Anna i Rosa Dietetica Integra Associades a Bioconsum des de 2008 De seguida que vam entrar a formar part de Bioconsum vam veure que no ens havíem equivocat, i ara tenim clar que va ser una de les millors decisions que hem pres en la nostra trajectòria.
Quin propietari d’una botiga no vol incrementar els seus marges comercials, augmentar la rendibilitat i tenir més contents els clients?, qui no vol estar preparat per adaptar-se més fàcilment als canvis actuals d’un mercat en creixement i avançar-se a les noves situacions que presumiblement vindran? Doncs Bioconsum fa que tot això sigui possible posant eines d’empresa gran a l’abast del petit comerç.
Unir el caliu, l’amor i la cura que posem en els nostres negocis, amb les eines i el saber fer de les grans empreses, sens dubte, és el camí que cal seguir. I tot això sabent que mai perdràs la teva personalitat, que no ets una franquícia i que sempre tens el control del teu negoci.
A més, el fet de saber que sempre hi ha algú a l’altra banda del telèfon per ajudar-te, encoratja més a apujar la persiana cada matí.
Amb Bioconsum podem afirmar rotundament: “You never walk alone!”
Maria Colomer MOLSA Colomer Associada a Bioconsum des del 1998 Al començament de Bioconsum érem poquets i ens vam unir per millorar les condicions comercials amb els proveïdors i augmentar la rendibilitat de les botigues, això ha estat la "bandera " de Bioconsum durant molts anys.
Ara mateix formar part d'un col·lectiu considero que és imprescindible per gestionar millor el negoci i per poder fer coses que a un de sol li representen molta feina o molts costos.
Avui Bioconsum ens ofereix, a part de millors condicions comercials, eines per ser més competitius i poder arribar al client final.
Dolors i Llorenç Herbodietètica Natura Associats a Bioconsum des del 1999 Quan el juny de 2000 vam entrar a Bioconsum un dels principals arguments que ens van moure a fer-ho va ser el programa informàtic i el servei de base de dades (altes, baixes i actualitzacions). Gaudeim també de molts altres serveis com la targeta de client, les condicions comercials, les campanyes i les negociacions que fa el grup per a nosaltres. D’aquesta manera nosaltres ens podem centrar més en els nostres clients i les vendes. Entrar a Bioconsum fou un gran esforç, però estem molt satisfets.
Carme i Oriol Dietètica Casellas Associats a Bioconsum des del 2004 La nostra botiga va néixer fa quasi 35 anys, i les coses han canviat molt des del principi. Érem, i encara ens hi volem considerar, una botiga petita, de barri, una botiga on la selecció en l'assortiment i l'excel•lència en el servei siguin els dos grans pilars que podem oferir als nostres clients. Tot i que la botiga continua tenint un caràcter de negoci familiar, deu anys enrere vàrem adonar-nos que si volíem seguir creixent en un sector cada cop més gran i complex, era necessari unir esforços amb altres botigues com nosaltres i així ser més competitius. Aquest va ser i segueix sent l’objectiu principal pel qual vàrem entrar a formar part de Bioconsum.