Som el tercer operador en el canal especialitzat bio! Això ens permet negociar de forma centralitzada condicions comercials amb els proveïdors més importants del sector.

SERVEI DE COMPRES

L’origen de Bioconsum va ser el d’unir el poder de compra de les botigues, negociant condicions comercials beneficioses gràcies a agrupar el potencial de compra de totes les botigues associades.

Aquest és un dels punts clau en el qual encara ens basem. A Bioconsum negociem de forma centralitzada condicions comercials i campanyes amb els proveïdors més importants del sector. Al llarg dels anys, hem aconseguit crear molt bones relacions amb els principals proveïdors i treballem plegats cooperant.

Som el tercer operador en el canal especialitzat bio i, per tant, tenim força com a grup davant dels principals proveïdors. Negociar amb ells de manera unitària ens permet aconseguir descomptes directes en la factura i ofertes mensuals i especials que permeten augmentar els marges comercials de les botigues.

Els avantatges comercials que aconsegueix Bioconsum es destinen majoritàriament a millorar les condicions de compra de les botigues, excepte una part que serveix per finançar l’estructura del grup i dotar-nos de eines i serveis més bons.

L’oficina de serveis centrals de Bioconsum, que nosaltres anomenem “la central”, gestiona l’enviament de les comandes als associats i també les incidències amb els proveïdors, cosa que estalvia molta feina a les botigues.

El fet d’estar agrupats ens permet negociar condicions amb proveïdors de serveis. Des de Bioconsum, negociem condicions i facilitem la gestió de serveis complementaris, com la gestió de riscos laborals, la protecció de dades, el servei de control de plagues, les assegurances, el material de papereria i altres.

Servei d'ocupació de catalunya

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Financiat per la Unió Europea
Generalitat de Catalunya
Next generation Catalunya