Cartelleria i materials publicitaris pel punt de venda, targeta client, catàleg digital personalitzat per a compres en línia, fulletons… La llista d’eines disponibles és llarga!Disposem de diferents eines de màrqueting i comunicació interna i també de màrqueting i comunicació externa destinada al client final.

EINES DE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ INTERNA

  • Intranet d’ús exclusiu per als associats amb tota la informació del grup: notícies internes i dels proveïdors, novetats, baixes, tarifes actualitzades, fitxes tècniques, campanyes i fulletons d’ofertes, factures, etc.
  • Fulletó mensual de les nostres plataformes logístiques amb les ofertes de les nostres plataformes, novetats, baixes, canvis de preus i notícies vàries.
  • Fulletó integrat de les ofertes de tots els proveïdors amb acord amb Bioconsum. Cada mes integrem en un sol fulletó totes les promocions per facilitar a les botigues la seva gestió.
  • Catàleg digital Plataformes, on es pot consultar tot l’assortiment de productes de què disposem al nostre magatzem.
  • WhatsApp Bioconsum i emailing, que fem servir per comunicar els elements més importants vinculats amb el grup.

EINES DE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ EXTERNA (CLIENT FINAL)

  • Materials Punt de Venda i Cartelleria. Cada mes les botigues associades tenen disponible cartells publicitaris amb una selecció d’ofertes dels fulletons de les nostres plataformes o dels proveïdors. També es desenvolupen materials concrets per a campanyes específiques.
  • Programa de fidelització (targeta client). Oferim un programa de fidelització amb una targeta de client que pot estar integrat al programa de gestió propi però que també podem oferir a botigues que tinguin altres sistemes. En funció del volum de compres dels clients s’envia un xec regal cada dos mesos.
  • Llibrets temàtics. Oferim llibrets de distribució gratuïta i postals sobre diferents temàtiques per ajudar a fer campanyes i com a eines de prescripció (colesterol, alimentació vegetariana, les algues, etc.).
  • Catàleg digital per a compres en línia. Les botigues que ho desitgin poden oferir a les seves clientes i clients un catàleg digital sense passarel·la de pagament, que permet entregues a domicili o recollida de comandes a la botiga. El front-end s’adapta a cada botiga i la botiga decideix quins productes de la base de dades comuna vol mostrar. Hi ha un manteniment amb altes, baixes i modificacions continuades dels articles.
  • Materials per a xarxes socials. Facilitem mensualment un banc de continguts digitals (vídeos, fotos, receptes i altres) destacant productes Rel, Nadiu i de les nostres plataformes. Es tracta d’un banc de continguts comú que els associats tenen a la seva disposició i poden fer servir a les seves xarxes socials.
Servei d'ocupació de catalunya

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Financiat per la Unió Europea
Generalitat de Catalunya
Next generation Catalunya