Nosaltres

Bioconsum som una agrupació de més de 60 botigues independents que comercialitzem productes d’alimentació ecològica i d’herbodietètica. Som un grup de botigues creat per botigueres i botiguers independents amb l’objectiu de millorar la rendibilitat i viabilitat dels nostres negocis, gràcies al coneixement compartit i la creació d’eines professionals.

Bioconsum va néixer l’any 1998 en les trobades que fèiem algunes botigues al Gremi d’Herbolaris, i avui ja en som més de 60! Actualment estem presents a Catalunya i al País Valencià i tenim vocació de creixement en altres zones. Som el tercer operador més important del sector especialitzat ecològic a Espanya. Això ens dona poder de negociació davant de proveïdors i altres actors. Alhora, ens proporciona coneixement compartit que ens permet fer un aprenentatge continuat.

Som l’operador més important que agrupa botigues independents. Les botigues que formem part de Bioconsum tenim diferents noms, mides i situacions particulars, però totes compartim la voluntat de millorar els nostres negocis i perdurar en el temps.

Som botigues molt diverses però amb problemàtiques i necessitats semblants. Formar part del grup no només ens dona eines per avançar sinó que també ens ofereix l’oportunitat de fer pinya i sentir que tenim suport.

L’única manera de poder mantenir la singularitat i la diversitat de la comunitat de botigues associades a Bioconsum és actuar de manera conjunta comprometent-nos a compartir allò que és essencial. Aquesta cohesió i harmonització és clau per a la viabilitat de totes i tots. Unides som més fortes!

Història

Bioconsum va néixer l’any 1998 com a iniciativa de les botigues del sector de l’herboristeria i la dietètica motivades per millorar plegades.

Les botigues que van iniciar el projecte Bioconsum formaven part del Gremi d’Herbolaris. Es coneixien i després de compartir vivències i experiències es van adonar que tenien necessitats comunes. Per això es van ajuntar i van crear Bioconsum. Aquestes botigueres i botiguers són ara les sòcies i socis de Bioconsum S.L.

La primera cosa que van fer va ser unir-se per fer compres per volum i poder aconseguir millors acords comercials i preus reduïts.

Al llarg dels anys, Bioconsum s’ha anat professionalitzant, sempre centrant-nos a oferir eines i serveis que donin resposta a les necessitats i peticions dels membres del grup.

Actualment, l’oficina central de Bioconsum ofereix un ventall de serveis professionalitzats molt amplis que van des de serveis de compres fins a eines de gestió, passant per la creació de productes de marques pròpies i molt més.

Servei d'ocupació de catalunya

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Financiat per la Unió Europea
Generalitat de Catalunya
Next generation Catalunya