Rel i Nadiu són les nostres marques exclusives i només es poden comprar a les botigues associades a Bioconsum. Són les marques líders en alimentació i complementació a les nostres botigues!

Rel i Nadiu són les nostres marques exclusives i només es poden comprar a les botigues associades a Bioconsum.
Els productes de les nostres marques són molt ben acceptats per clientes i clients i ajuden a fidelitzar-los, a la vegada que ofereixen un bon marge per a les botigues.

Actualment són les marques líders en alimentació i complementació a les nostres botigues.

REL

Els productes Rel són 100⁠% ecològics i tenen un envàs blanc i negre que els fa molt fàcils d’identificar. Tenim llegums, cereals, ous, iogurts, olis, conserves, complements alimentaris i molts productes més, fins a arribar a més de 200 referències!
Rel és una marca que intenta oferir la millor relació qualitat-preu en les diferents categories on està present. En algunes categories és el producte de primer preu, mentre que en altres categories busquem ser un producte diferenciador per l’origen, la qualitat o altres especificacions.

NADIU

Nadiu és la nostra marca pròpia de suplements alimentaris. A diferència dels complements d’alimentació Rel, els de la marca Nadiu no són ecològics, però no per això són menys potents. Procedeixen de plantes i nutrients naturals que ajuden a complementar la dieta i evitar mancances alimentàries. Tenen la màxima eficàcia al preu més baix possible. Nadiu es diferencia per oferir un PVP i un marge molt competitius. I el més important: com que és una marca pròpia podem controlar la competència a Internet, ja que només la poden vendre els establiments adherits al grup.
Tots els complements de Nadiu estan fabricats en laboratoris localitzats a Catalunya.

Servei d'ocupació de catalunya

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Financiat per la Unió Europea
Generalitat de Catalunya
Next generation Catalunya