BIOCONSUM som un grup de botigues independents de dietètica i alimentació ecològica que compartim recursos i experiències amb l’objectiu de poder donar-te el millor servei possible. Es tracta d’un grup similar a una cooperativa de botigues.

Cada botiga és diferent i diversa a la resta. Les persones que estem darrera de cada botiga som els que marquem el caràcter de cada botiga. La relació amb les persones i amb l’entorn social de proximitat formen part del nostre ADN.

Des de la nostra heterogeneïtat i diferència volem ser un referent en el foment de la salut i la nutrició. Entenem que l’alimentació és una de les peces fonamentals per assolir la salut. Per això apostem per l’alimentació ecològica com a base de la teva salut. Allà on l’alimentació no hi arriba o en aquells aspectes en que calgui, et recomanem els complements alimentaris, la fitoteràpia i altres teràpies naturals.

Som nutrients per a la teva salut.

 

L’atenció a les persones, el coneixement acurat i una prescripció honesta són cabdals per a nosaltres.

Disposem de dues marques pròpies que hem seleccionat per poder-te oferir la millora relació qualitat-preu. Rel és la nostra marca d’alimentació ecològica i Nadiu és la nostra marca de complements alimentaris. Pots buscar més informació a www.rel.bio i a www.nadiu.cat

No ens podràs identificar a primera vista perquè no utilitzem un nom comú, cada un de nosaltres té un nom diferent. Per saber si hi ha alguna botiga de Bioconsum propera a casa teva consulta-ho en el llistat de botigues associades.

 

  Nom (obligatori)

  E-mail (obligatori)

  captcha

  El teu missatge

  Responsable: BIOCONSUM SL
  Finalitat: mantenir una relació comercial amb l'usuari.
  Legitimació: el teu consentiment de que vols contactar amb nosaltres.
  Destinataris: les teves dades es desaran a Siteground España, el nostre provïdor de hosting i email.
  Drets: En qualsevol moment pots anul·lar la teva subscripció, limitar, recuperar i esborrar la teva informació indicant-ho a lopd@bioconsum.com.