Serveis que permeten compartir coneixements i experiències, promouen la participació en la construcció continuada del grup i permeten fer arribar la informació a totes bandes.

Assemblea anual

Cada any realitzem una assemblea anual on es presenten els resultats econòmics i la memòria de l’exercici anterior, així com les grans línies d’actuació pel nou exercici. Es tracta d’una mostra de la transparència de Bioconsum.

Agores: jornades d’intercanvi d’experiències i de dades

Durant l’any realitzem diverses trobades entre els associats a Bioconsum, que anomenem Àgora. En aquestes trobades es treballen de forma conjunta diferents aspectes que són d’interès general. Aquestes sessions sempre responen a un format totalment obert i participatiu.

Xarxa social privada pels establiments de Biocosum

Disposem d’un grup privat a Facebook de cara a intercanviar opinions o fer consultes concretes. Es tracta d’una forma molt àgil per poder estar en contacte.

bioconsuminfo

Butlletí  setmanal

Setmanalment es publica un butlletí que s’envia via e-mail a tots els associats. D’aquesta forma es fa un recull setmanal de tota la informació que generem des de Bioconsum o des dels nostres proveïdors. Això permet minimitzar molt la circulació d’informació i estructurar-la en un sol enviament setmanal.

_MG_6720

Intranet

Actualment tenim una intranet que permet a tots els associats consultar a qualsevol moment i a qualsevol hora la informació més important com és l’agenda, les promocions i campanyes, les tarifes, les condicions de compra, la biblioteca de material publicitari per la botiga i altres informacions.

Visites per part del personal de la central a les botigues

Periòdicament el personal comercial de la central realitza visites de seguiment als associats.

Comissions i grups de treball

El grup disposa d’algunes comissions o grups de treball a partir dels quals els associats poden participar en els diferents projectes en que es treballa en el grup.