Les botigues associades a Bioconsum que pensen que per afrontar el present i futur s’ha d’aprofundir més en el procés de compartir tenen a la seva disposició la cooperativa de botigues MOLSA.

Som una cooperativa de botigues d’alimentació ecològica repartides pel territori català, experts en nutrició, que és lligam entre l’alimentació i la salut. Com a nova marca, som moderns, atrevits i estem al dia de tot el que passa en el nostre àmbit, sense desaprofitar els més de 70 anys d’experiència d’algunes de les nostres botigues.

dav

Quan amb l’alimentació no és suficient apostem per ajudar a través dels complements alimentaris amb nutrients naturals i ecològics. A nivell terapèutic apostem per la fitoteràpia i les teràpies naturals. En les nostres botigues sempre podràs trobar assessorament, en especial serveis d’assessorament nutricional, de naturopatia i d’osteopatia.

dav

Som propers, honestos, compromisos i coherents. Les persones i la salut són la nostra raó de ser i fomentem el vincle entre nosaltres i els nostres clients. Els valors són el motor i estan per sobre dels resultats econòmics, que són necessaris però sempre en coherència amb els valors.

Som didàctics a l’hora de transmetre i compartir els nostres coneixements en la salut de les persones. Ens comprometem a què sempre trobaràs un expert a qui et puguis dirigir dins la botiga.

Totes les botigues MOLSA som un comerç de proximitat i com a tal estem vinculats al teixit social del teu poble/barri. Volem participar en la dinamització comercial, social i cultural de l’entorn.

COLOMER ok

Estem associats a Bioconsum, que és una central de compres i serveis per aprofitar al màxim els avantatges que ens dóna el treball en xarxa. Tenim dues marques pròpies, Rel i Nadiu, per oferir-vos la millor relació qualitat preu, sempre intentant treballar el màxim possible amb els productors propers.

BIOSI ok

Volem facilitar les coses als nostres clients, fent possible la compra integral per a la seva nutrició i per la seva llar. Oferim alternatives i varietat per a poder escollir i fomentem una compra còmoda, ràpida atractiva contemporània i competitiva (productes de bona qualitat a preus ajustats).

També volem fomentar els productes bio en l’àmbit de la llar, cosmètica i higiene.

           Benvinguts, esteu a casa vostra 

 

Per saber més de Molsa: www.molsa.bio