Rel i Nadiu són les nostres marques pròpies. Són exclusives per a les botigues del grup Bioconsum. Tenen per objectiu diferenciar-nos i millorar els resultats.

REL, nutrients ecològics

  • És la nostra marca de productes ecològics. Volem oferir una selecció de productes amb la millor relació qualitat-preu per als nostres clients. No es tracta d’una marca de primer preu, però sí d’una marca competitiva. Es tracta d’una marca exclusiva per a les botigues de Bioconsum, amb el que això significa de diferenciació. La marca Rel també permet en termes generals un millor marge comercial.
  • Actualment disposem de quasi 100 referències diferents en famílies com són els ous, els cereals d’esmorzar, les llavors, els arrossos, els cereals, les farines, les llegums, la fleca, els edulcorants, els sucs i les cremes.
  • A banda del format més habitual, també disposem de referències en formats familiars (de 1,5 kg a 2,5 kg segons la referència) i en formats petits (150 gr).
  • Un dels nostres objectius és treballar, sempre que la qualitat i les condicions ho permetin, amb productes de proximitat i per aquest motiu, d’una forma creixent, estem arribant a acords amb productors de proximitat. És el cas de les mongetes del ganxet, de la fleca, dels sucs i  de les cremes entre d’altres productes.

NADIU, naturalment

  • És la nostra marca d’alimentació funcional i de complements alimentaris. L’objectiu és poder disposar d’una marca que aporti diferenciació davant de la competència i uns preus de venda molt competitius, mantenint uns marges interessants. I això sense haver de fer importants inversions en estocs ja que la compra de productes està pensada per poder fer una reposició fàcil.
  • El packaging dels productes intenta sempre de ser el mínim possible de forma que s’ofereix el producte en essència i s’estalvia en allò que no és necessari.
  • En aquests moments disposem de quasi unes 30 referències en famílies com les càpsules de plantes formulades, la línia de pròpolis, les gelees, les perles d’olis i la línia plus amb plantes estandarditzades.